Η εμπειρία μας στην ηλεκτροκίνηση τα τελευταία 10 χρόνια μας οδήγησε στην αγκαλιά του μεγαλύτερου παγκόσμιου κατασκευαστή με περίπου 700.000 ταξινομήσεις ανά έτος στην κινεζική NIU.

Τεχνολογικά είναι πολύ μπροστά εφοδιάζοντας τα σκούτερ της με άπλετα συστήματα πολύ πρωτοπόρα για τα σημερινά δεδομένα όλα τα σκούτερ εφοδιάζονται με GPS Trackers που παίρνει σήμα από δορυφόρο και οχι μέσω κάρτας sim καθιστώντας την κλοπή του σκούτερ σχεδόν αδύνατη. Το application της NIU μας βοηθά ανά πάσα στιγμή να έχουμε τον έλεγχο του σκούτερ αναβαθμίζοντας το η κάνοντας άλλες λειτουργίες που σε άλλους κατασκευαστές φαντάζουν κάτι απόμακρο.

Οι μπαταρίες 4ης γενιάς της PANASONIC μειώνουν τον χρόνο φόρτισης κατά 30% τα πανίσχυρα μοτέρ της BOSCH σε συνδυασμό με το σύστημα FOC βοηθάνε τα σκούτερ της NIU να ανακτούν το 6% της ενέργειας κατά το φρενάρισμα, τα ηλεκτρονικά συστήματα λειτουργίας και ασφάλειας τον σκούτερ της NIU ειναι δεκάδες.

Ελάτε από κοντά να σας ξεναγήσουμε σε ένα κόσμο διαφορετικό στον κόσμο του μέλλοντος της ηλεκτροκίνησης στον κόσμο της NIU.

Σας περιμένουμε για ένα test drive στα μοντέλα μας, προσφέρουμε ακόμη και αυτό.

Γιατί στην εταιρεία μας προσέχουμε και ενημερώνουμε τον πελάτη.

  

Ελάτε για ένα ταξίδι στον κόσμο της NIU.